Hudvård för män producerat i Sverige med kärlek och omtanke. Vi är Nõberu of Sweden.
Varumärken

SKÖNHETSMÄRKE FÖR MÄN FRÅN SVERIGE FÅR ERKÄNNADE FÖR SKANDINAVISK DESIGN

2017-11-16
Lagom till julhandeln kommer designmedvetna Londonbor kunna köpa skönhetsvård för män från det svenska varumärket Nõberu of Sweden i den prestigefulla butiken ”Skandium” i London.
Noberu-presentask-rakning-Amber-Lime_White
Butikskedjan har fyra butiker i London och driver en e-handel som sysselsätter 48 heltidstjänster i Storbritannien. Att skandinavisk design är eftertraktat utomlands är välkänt sen tidigare, men fram till nu har sortimentet på Skandium utgjorts av möbler, inredningsdetaljer och accessoarer som Fjällräven-ryggsäckar eller maschettknappar från Skultuna. Nõberu of Sweden säljs i Skandiums fysiska butiker i London och i deras e-handel (www.skandium.com).

– Att en butik som Skandium tar in våra produkter i sortimentet blir helt klart en fjäder i hatten för vårt varumärke. När frågan först kom uppfattade vi det som det ett tydligt erkännande om att inte bara innehållet i våra produkter är bra – utan också att designen håller i internationell konkurrens, säger Johan Lindell, Brand Manager på Nõberu of Sweden.

– Produkter för manlig skönhetsvård växer i hela världen. Se bara hur avdelningarna för rakkrämer och stylingprodukter för män blir större och större för varje år i alla större varuhus! Hos oss kommer Nõberu of Sweden att hamna i gott sällskap bland andra skandinaviska designvarumärken som String, Thonet, Orrefors och Klong, för att nämna några, säger Rachel Edwards, PR & Marketing Manager på Skandium.

Nõberu of Sweden är just nu aktuellt med kampanjen ”Stoppa Skitsnacket” tillsammans med den
ideella organisationen Locker Room Talk och landslagsspelaren Jimmy Durmaz.

För frågor, kontakta:
Johan Lindell, johan@noberu.se
+46 (0)761 12 50 82

Rachel Edwards, Rachel@skandium.com
+44 (0)77 1840 5227