Hudvård för män - Om Nõberu of Sweden
Varumärken

BE YOURSELF MORE

Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen. Vi är dedikerade till mer än att sälja bra produkter - vi vill förändra marknaden och samhällets sätt att se på manlig skönhetsvård. Vi strävar efter att skapa en värld där mannen inte behöver vara tuff, hård och macho - om han inte vill

Nõberu of Sweden ska inte bara följa trender utan också skapa dem. Vi befinner oss mitt i branschen och möter kunderna dagligen - ett viktigt instrument för vår fingertoppskänsla. Vi söker oss till sammanhang där vi kan andas in det nya och tänja på gränserna mellan idag och imorgon. Vi vill alltid framåt, men inte för tidigt.

Vi vill inte leva i en värld där alla män stöps in i en och samma form och där omsorg på mannens skönhet anses omanlig. Vi vet hur mycket ett väldoftande skägg eller en nyrakad haka kan göra för självförtroendet och vi vill ge männen rätt till egentid i badrummet. Vi vill vara äkta influencers och ha en genuin ambition om att förändra de sociala normer som hindrar män från att våga bry sig om sig själva.

Vi är exakta, lämnar inget åt slumpen och lägger stor omsorg i de avgörande detaljerna. Det kan handla om ett handskrivet tackkort i varje packad beställning och produkter som inte släpps till försäljning förrän de är perfekta i minsta detalj eller en noga och ansvarsfull hantering av vår egen ekonomi, administration och lager. Alla som kommer i kontakt med Nõberu of Sweden, kunder, distributörer, medarbetare eller samarbetspartners, ska alla vara trygga i att veta att vi inte gör något hafsigt eller utan omsorg.

- Vår ambition är att våra produkter ska kunna få skrytplatsen i vilket badrum som helst och en självklar plats på hyllorna på anrika varuhus som t.ex. Harrods i London och Nordiska Kompaniet i Stockholm. År 2021 vill vi vara det största heltäckande varumärket för manlig grooming.

Postadress:
Noberu Distribution AB
Stora Torget 1
503 30 Borås

Besöksadress:
Armbågavägen 3
506 03 Borås

Kontakta oss på: info@noberu.se eller besök oss på noberu.se

Noberu Distribution AB är en del av Uddetorp Invest AB
http://uddetorpinvest.se/
556062-2176
Stora Torget 1
503 30 Borås