Hudvård för män producerat i Sverige med kärlek och omtanke. Vi är Nõberu of Sweden.
Varumärken

Julklappstips 2016

2016-11-23
Att julen är i antågande har väl inte undgått någon. I butikerna spelas Just D:s juldänga på repeat och runt borden på cafeer samtalas det om högtiden och den minutiösa planering som en del människor gör för det perfekta firandet.

För att kanske ge lite tips på julklappar till en karl som mig i runda 40-års åldern så kommer här min önskelista:

1. Whisky i all ära men...
Det finns så många spännande alternativ till whiskey. För ett par år sedan fick jag en flaska rom av finare kvalité och som helt ändrade min syn på rom. Med det sagt - ge mig något gott att dricka - det finns många roliga varianter på till exempel tequila, gin och rom!

2. Minnen för livet
Själv tycker jag de bästa gåvorna är de som jag kan bära med mig - minnen av upplevelser. Det finns en uppsjö av tjänster som tillhandahåller upplevelser av alla möjliga slag. En stund i en flygsimulator, ett besök på en Michelin-restaurang eller ett par konsertbiljetter - möjligheterna är oändliga.

3. Mästerkocken 2017?
Själv älskar jag att laga mat och det blir ännu lite roligare när man lagar med bra grejer omkring sig. Det som i butik kan vara svårt att motivera sig att köpa blir ännu roligare att få. En bra stekpanna eller en ny kniv att skära av sig fingertopparna med på sin bana mot Mästerkocksköket!

4. Tekniknörden i mig...
blir ju alltid själaglad över hårda paket med något tekniskt innehåll. Något som man envist ger sig på med inställningen att manualer bara är utfyllnad i förpackningen och helst ska förbli orörd. För mig som pendlar mycket och dessutom lyssnar mycket på musik hade ett par brusreducerande hörlurar varit en riktig höjdare.

5. Nödvändigt ont
Jag kan förstå den besvikelse som uppstår vid åsynen av ett par kalsonger, strumpor eller en cologne när presentpappret i iver ryckts av. Men för egen del brukar glädjen komma ett tag senare när man inser att budgetposten för kalsonger och hygien kan fördelas på andra nöjen. En uppsättning hud- eller hårdvårdsprodukter (eller i det här fallet skäggvårdsprodukter) är alltid välkommet!