Hudvård för män producerat i Sverige med kärlek och omtanke. Vi är Nõberu of Sweden.
Manufacturers

World Beard Day

2016-09-20
Trots min avsaknad av skägg och förmåga att odla ett fann jag mig inbjuden till World Beard Day och ett tag senare så även mig själv på plats i Stockholm. Genom mitt samarbete med Noberu och ett par skäggfanatiska vänner har jag fått ett litet hum och en stor fascination för det stora fenomen kring skägg som vuxit den senaste tiden. World Beard Day stillade inte bara min nyfikenhet för denna värld men fick mig också att beundra den.

På plats i de snyggt utsmyckade lokalerna fanns både utställare, barberare och besökare - nästan samtliga i vackert formade och skötta skägg och samtliga med ett oerhört intresse och kunskap i ämnet. På plats träffade jag både gamla och nya bekantskaper och sakta vävdes jag in i den härliga gemenskap och istället för ett intresse för skägg fann jag efter att ha bevittnat en workshop ett intresse för rakning. Av en ren tillfällighet är jag också aktuell för en statistroll i en tv-produktion där min medverkan kräver att jag renrakar mig - något som jag inte gjort på 15 år. En uppdatering kring detta kommer inom kort!

En liknande tillställning väntar i oktober - En karl med skägg i Göteborg - och trots att jag är en karl utan skägg så ni att finna mig på plats med kameran i högsta hugg! Kom fram och säg hej så knäpper vi en bild!

Tack till alla trevliga människor på World Beard Day och tack till Noberu för inbjudan!