Hudvård för män producerat i Sverige med kärlek och omtanke. Vi är Nõberu of Sweden.
Manufacturers

Mustachkampen 2016

2016-11-05
Jag brukar året om hålla mina stadiga tre millimeter skäggväxt. Min skäggväxt är trots min ringa ålder ännu något för klen för att odla ett mustigt skägg och att vara renrakad har aldrig för mig varit ett alternativ trots att det förmodligen får mig att se ett par år yngre ut. Som sagt, året runt med mina stadiga tre millimeter.

Den årliga kampanjen mustashkampen och #movember skapades för att upplysa om vår vanligaste form av cancer - prostatacancer - och #movember-kampanjen jobbar även för upplysa om och jobba för pretention när det gäller psykisk ohälsa hos män vilka är starkt överrepresenterade i självmordsstatistiken.

Trots att ett mustacshsmyckat anlete hos mig får mig att se ut som antingen en mexikansk drogkung eller som en ung Tom Sellek tar jag ställning och visar det genom att under november bära mustasch. Med nära och kära som kämpat mot både prostatacancer och psykisk ohälsa är ställningstagandet ganska lätt.

Någonstans inser jag att jag kanske skriver i ett forum där långt ifrån alla är villiga att raka av sig sitt skägg men att raka sig är egentligen det minsta steget - det stora att stötta de nära som drabbas och med en slant forskning och stöd för suicidprevention.

Dags att ta fram hyveln och anta min nya skepnad - som en mexikansk kartelldrivande Tom Selleck!