Manufacturers

Karriär

Nõberu of Sweden är ett snabbväxande bolag och vi letar efter nya medlemmar till vår familj. Här kan du hittar aktuella platsannonser eller så kan du skicka en spontanansökan till oss via jobb@noberu.se 

SENIOR SALES MANAGER
Nõberu of Sweden har tagit plats på den svenska markaden för manlig skönhetsvård i snabb takt och gjort avtryck hos återförsäljare och kunder som varumärket som står för sina tydliga värderingar och kämpar med att förnya synen på manlighet. Vi har på mindre än tre år nära tredubblat vår omsättning, stått bakom uppmärksammade kampanjer och fått hyllningar och goda recensioner från såväl landets skönhetsredaktioner och barberare som från kunderna själva. Men vi är bara i början av en lång resa mot att skapa bättre självbilder för Europas medvetna män och nu behöver vi stärka teamet med en Senior Sales Manager. 

Om tjänsten
Nõberu of Sweden söker nu dig, en Senior Sales Manager som kan skönhetsbranschen och som tidigare arbetat med kommersiella premiumvarumärken internationellt.Nõberu of Swedens produkter säljs inom segmenten SKIN, HAIR, BEARD och SHAVE och finns idag hos återförsäljare som t.ex. boozt.com, flygplatserna, Lyko.se samt i kvalitetssalonger och barbershops runt om i Europa. Kunden är den medvetna mannen i åldern 25-60 år som gärna tar hand om sig själv.

Vi letar efter en Senior Sales Manager som med ett utpräglat affärsmannaskap vill bidra till Nõberu of Sweden fortsatta framgång och tillväxt internationellt. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utveckla vår försäljningsstrategi och bearbeta nya och befintliga distributörer eller återförsäljare på marknader där det ännu finns stor potential att ta marknadsandelar. Dina ansvarområden innefattar bland annat:

• Budget och resultatansvar för ditt område
• Försäljningsstrategi och affärsutveckling
• Relationsbyggande och merförsäljning mot befintliga kunder
• Nykundsbearbetning genom kontakt och genomförande av fysiska möten

Du arbetar målmedvetet och i nära samarbete med VD för att säkerhetsställa att den budgeterade försäljningen och resultatmålen för fokusområden uppfylls. I arbetet ingår en hel del kundbesök runtom i Europa vilket förutsätter att du har möjlighet att resa. Huvudkontoret ligger i Borås, men du kan lika gärna utgå från Göteborg eller Stockholm.

Mer om dig
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från skönhetsbranschen och har ett stort intresse och kunskap om produkterna och kunderna. Du är en sann värdeskapare med en utpräglad förmåga att lyssna in dina kunder för att förstå deras behov. Du drivs av att vara ute och träffa kunder och göra fina och långsiktiga affärer. Vidare är du stark i förhandlingssituationer, har naturliga ledaregenskaper och är prestigelös i din approach. För rätt person finns det goda möjligheter att inom några år kliva in i en ännu större och mer ansvarstyngd roll i bolaget.

Kvalifikationer
• Tidigare erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom skönhetsbranschen
• Dokumenterat goda försäljningsresultat i tidigare tjänster
• Slutförd relevant utbildning
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Kontaktnät som kan hjälpa dig att öppna dörrar till större varuhus och kedjor internationellt

Vi som jobbar på Nõberu of Sweden drivs av att se bolaget växa och brinner för att förändra en marknad där många av våra konkurrenter använder lättklädda kvinnor eller stärker machokulturen i sin marknadsföring. Vi är dedikerade att förändra bilden av manlighet och skapa en värld där mannen kan vara den han är, ännu mer.

Skicka din ansökan till jobb@noberu.se