Hudvård för män producerat i Sverige med kärlek och omtanke. Vi är Nõberu of Sweden.
Manufacturers

Fars Dag

2016-11-10
När jag var sju år gammal skrapade jag ihop de kronor jag hade i min spargris och satte fart på mina korta ben med karters-konsum som mål. Jag hade bestämt mig för att inhandla något fint åt min far och när affären var gjort stod jag utanför butiken någon form av dekoration som man pryder julskinkan med. Det kändes bra att för egna pengar få ge min far någonting fint och visa min uppskattning.

Hans reaktion var nog den samma som många av oss med barn kanske känner igen - ett skratt som var svårt att tyda kom från uppskattning eller de facto att han just fått en juldekoration. Men responsen var genuin och han uppskattade min gåva genom att omfamna mig och ge mig en puss på kinden. Kan nog än idag känna hans mustasch och hur den stack mig i ansiktet.

Häromdagen satt jag på ett hamburgerhak i Stockholm och vid bordet jämte satte sig en medelåldersman tillsammans med sin far. Han hade bjudit honom med sig för att för första gången prova på en genuint tillagad burgare och den äldre mannens uppskattning gick inte att gå miste på under tiden de åt och samtalade om gamla minnen.

Lite avundsjukt satt jag brevid. Min far gick bort för ett par år sedan och jag får inte längre tillfälle att fira fars dag så min uppmaning till de som har sina fäder kvar i livet - passa på och ta vara på tiden med dina föräldrar vare sig det är mor eller far, mors dag eller fars dag. Men just på söndag är det fars dag - så ta vara på den!