Hudvård för män producerat i Sverige med kärlek och omtanke. Vi är Nõberu of Sweden.
Varumärken

jag är nog den enda besökaren som inte har skägg

2016-08-11
2016 Mustasch Mode
Det är drygt 1 1/2 år sedan jag publicerade min första bild på Instagram. Från början var syftet att på sikt marknadsföra en herraccessoar vilket så småningom lades på is och för att sedan helt begravas. Kvar fanns mitt instagramkonto med 1000 följare, mitt livslånga intresse för kläder och det fantastiska community som instagram faktiskt är. Jag hade helt enkelt alldeles för roligt med mitt konto för att helt lägga ner.

Redan från start har jag varit noga med att förmedla min stil och mina intressen på ett ganska vardagligt sätt för egentligen är jag en ganska vardaglig snubbe. Du vet, en sådan som jobbar för att kunna unna sig lite gott framåt helgen och som vanliga människor varken äger en sportbil, lyxklocka eller lever #happylife varje dag. Det är nämligen ganska vanligt förekommande att människor på instagram gör det.

Vad jag däremot har är ett genuint intresse för kläder och en någorlunda skötsam livsstil där jag gillar att hålla mig i gott skick med träning och några enkla knep för att se respektabel ut.

På den här bloggen kommer jag att skriva om saker som jag finner intressanta när det kommer till livsstil för oss gentlemän - allt från fest till vardag och lite hur jag gör för att sätta lite guldkant på mina dagar. Hoppas ni finner intresse i det jag har att dela med mig utav!

Den 3 september finner ni mig på World Beard Day - jag är nog den enda besökaren som inte har skägg - hugg tag i mig så knäpper vi en bild och säger hej!

/Daniel